175.000 Huurauto's Op 20.000 Locaties Over De Hele Wereld!

Goedkoop een auto huren

In de huidige wereld van competitieve marketing en moordende concurrentie, kan een klant niet echt voorspellen of de deal die hij/zij sluit haar of niet ten goede zal komen, meestal gaan de meeste consumenten gewoon door met de deal om alle gedoe om te informeren naar meer economische alternatieven of kortingen. Dit geldt ook voor autoverhuur, tegenwoordig is het moeilijk om iets een goedkope autoverhuur te noemen, met de inflatie van producten, aanhoudende stijging van de gasprijs is het moeilijk om de productprijzen laag te houden, dus hier zijn een paar tips om uw autoverhuur goedkoop te houden , zelfs als elke andere factor het duur maakt.

 

 1. Reserveer uw goedkope autoverhuur internetsites in plaats van over-the-counter-sites. Internetsites bieden alleen internetkortingen aan die zeer gunstig voor u kunnen zijn, goedkope autoverhuur kan worden bereikt door geestig te zijn, kortingen als deze in uw voordeel te gebruiken en u zult zeker veel besparen.
 2. Een manier om goedkope autohuur te krijgen, is door te proberen het meeste uit uw huurauto te halen. Bij de meeste autoverhuurbedrijven moet u de tank vullen wanneer u deze inlevert, dus op weg naar het inleveren van de gehuurde auto, vul deze met het goedkoopste type benzine dat u kunt vinden, u bespaart meer dan wanneer ze u laten betalen voor de gas tegen een te hoge snelheid.
 3. Als je kunt, huur altijd bij slechts één autobedrijf, bedrijven geven je goedkope autoverhuur voor het frequent huren van hun auto’s, kortingen, coupons en soms zelfs mijlen.
 4. Vraag de autoverhuurders of u uw flyer-miles kunt inwisselen voor autohuur-miles. Dit is vooral handig wanneer de mijlen van uw flyer bijna verlopen, in plaats van deze te verspillen, maar er een goedkope auto voor te huren.
 5. Voor een goedkope autohuur, probeer zo vroeg mogelijk te reserveren, autohuur; bedrijven geven kortingen voor klanten die vroeg reserveren.
 6. Om uw huurauto goedkoper te krijgen, haalt u uw auto vroeg in de ochtend op, net als de winkel opengaat, zodat er een tekort zal zijn aan goedkope autoverhuur. Op dit moment kunnen de huurders u een gratis of een afgeprijsde upgrade.
 7. Zoek naar pakketten zoals hotels en huurpakketten of als u een goedkopere autohuur wilt, zoek dan een pakket met vluchttarief, autohuur en hotelverblijf , deze pakketten geven u geweldige kortingen op alle drie, dus als u van plan bent alles te doen, Ik raad je aan om een ​​pakketdeal te nemen om het meeste uit je geld te halen.
 8. Om een ​​goedkope autohuur voor uw eigen prijs te krijgen, zoekt u internetsites voor huren tegen uw eigen prijs die op zoek zijn naar de best mogelijke deal met het budget dat u hen hebt gegeven, maar wees hier voorzichtig mee, bekijk de geschiedenis eerst voordat u eraan begint, of zorg ervoor dat er geen andere goedkopere manier is voordat u de deal sluit, onthoud, als u eenmaal een reservering heeft gemaakt, kunt u deze niet meer annuleren.
 9. Als je de auto meer dan vijf dagen gaat gebruiken, probeer dan weektarieven te vinden van autoverhuur, met weektarieven zijn de zesde en zevende dag bijna altijd verdisconteerd, dus zoek hier naar als je op zoek bent naar een goedkope auto verhuur.
 10. In plaats van uw huurauto op te halen op de luchthaven, kunt u geld besparen door deze op te halen in de winkel, dit verlaagt de luchthaventoeslagen.

Autoverhuur nieuws

Autoverhuur FAQ

Bij het ophalen moet de hoofdbestuurder een creditcard hebben met voldoende geld op het saldo om de borg voor de auto te dekken, een volledig rijbewijs op zijn/haar naam (hetzelfde voor alle extra bestuurders) samen met de EconomyBookings .com -huurvoucher.

 

Nee, u heeft een creditcard nodig om geld te storten aan de balie. De borg wordt door het autoverhuurbedrijf geblokkeerd op de creditcard van de hoofdbestuurder voordat ze u de autosleutels geven. Deze kaarttypes worden NIET geaccepteerd voor borg: Electron, prepaid, debet, alleen elektronisch gebruik, herlaadbaar, virtueel, draaiend, Maestro , Solo, Schakelaar. Om het type kaart te controleren, volgt u de onderstaande link en voert u de eerste 6 cijfers van uw kaartnummer in: http://www.binbase.com/search.html

 

The deposit is an amount consisting of an excess and a cost of fuel which is blocked on the customer’s credit card as a guarantee on the rental car. The amount of the deposit varies according to the car category. The deposit is unlocked by the car rental company on the drop off date provided that the car is returned in the same condition as rented. An excess is an amount of money withheld by the car rental company from the deposit you left when you picked the car up if the car was damaged (Damage Excess) or stolen (Theft Excess) during the rental. For example, if your damage excess was 300 EUR and damage to the bodywork is 1,000 EUR on return, you would only have to pay 300 EUR. The rest 700 EUR would be covered by CDW policy.

 

EconomyBookings.com vereist een volledige of gedeeltelijke vooruitbetaling, afhankelijk van de algemene voorwaarden van het autoverhuurbedrijf, om de prijs en beschikbaarheid van de auto te garanderen. Bij gedeeltelijke vooruitbetaling wordt het te betalen bedrag bij aankomst vermeld op uw bevestigingsvoucher. Dit bedrag wordt door het autoverhuurbedrijf aan de balie in rekening gebracht, samen met de kosten van eventuele extra opties. Als de bevestigingsvoucher aangeeft dat er bij aankomst “nul” moet worden betaald, betekent dit dat u uw autohuur van tevoren volledig heeft betaald en aan de balie hoeft u alleen uw papieren en creditcard te tonen om een ​​borg achter te laten.

 

EconomyBookings.com acts as a car rental agent connecting customers with car rental companies. The rental agreement you sign with the rental company is subject to its terms and conditions and the law of the country you are renting in. Read terms and conditions of the agreement carefully and make sure that you understand (and agree to) them. All additional drivers will also need to sign the rental agreement.

 

De standaard autohuurverzekeringen zijn Collision Damage Waiver (CDW) en Theft Protection (TP). Ze kunnen ofwel bij de prijs zijn inbegrepen, bij het autoverhuurbedrijf worden gekocht of door de creditcardmaatschappij van de klant worden verstrekt.

 

Collision Damage Waiver (CDW) beperkt de aansprakelijkheid van de huurder voor de auto tot het eigen risico – het bedrag dat het autoverhuurbedrijf de huurder in rekening brengt in het geval dat de huurauto beschadigd raakt. Zaken als voorruit, sloten, banden, onderstel, sleutels, sleepkosten vallen vaak niet onder de CDW. Controleer uw bevestigingsvoucher voor de voorwaarden om te weten wat er gedekt is.

Diefstalbescherming (TP) beperkt de aansprakelijkheid van de huurder voor de auto tot het Eigen Risico – het bedrag dat het autoverhuurbedrijf de huurder in rekening brengt in het geval dat de huurauto wordt gestolen. Diefstalbescherming dekt geen persoonlijke bezittingen.

 

Er kunnen kosten in rekening worden gebracht voor de hoeveelheid brandstof, overmatig vuil en voor extra uren / dagen, dus zorg ervoor dat u uw huurauto inlevert op de datum en tijd die in de overeenkomst zijn vermeld om kosten te voorkomen.

 

Als u van plan bent om de grens over te steken van het land waarin u de auto huurt, controleer dan de algemene voorwaarden van de autoverhuur, aangezien de beperkingen voor sommige landen van toepassing kunnen zijn, evenals een extra vergoeding en aanvullende dekking. Het kan ook zijn dat het niet mogelijk is om de auto naar een ander land te brengen, afhankelijk van waar u huurt.

 

Het brandstofbeleid legt uit hoe u de brandstof betaalt en of u de tank moet vullen voordat u de auto inlevert of niet. Er is een bepaald brandstofbeleid voor elk autoverhuurbedrijf dat wordt weergegeven in het gedeelte met algemene voorwaarden, op uw bevestigingsvoucher en op de huurovereenkomst die door het autoverhuurbedrijf aan de balie wordt verstrekt.

 

Bel bij pech of een ongeval direct het autoverhuurbedrijf. Het noodnummer staat vermeld in uw huurovereenkomst. Het autoverhuurbedrijf zal u laten weten wat u vervolgens moet doen. Bewaar alle papieren die je hebt ingevuld. Voor ongevallen is een politierapport en een ongevalsrapport van de autoverhuurbalie vereist.

 

U kunt uw boeking ten minste 24 uur voordat uw huur begint, wijzigen in het gedeelte ‘Mijn boekingen’ op de website. Houd er rekening mee dat elke wijziging, zoals een wijziging van de ophaal- of inleverlocatie, autogroep, huurperiode en persoonlijke gegevens van de bestuurder, van invloed kan zijn op de huurprijs die kan verschillen van wat u aanvankelijk heeft betaald. Let op: prijzen zijn gebaseerd op de ophaal- en terugbrengtijden en data die je afspreekt voordat je huur start. Als u de auto later ophaalt of eerder terugbrengt, ontvangt u geen restitutie voor ongebruikte uren of dagen.

Extra uitrusting (zoals GPS, kinderzitjes, sneeuwkettingen enz.) moet bij het ophalen rechtstreeks aan het autoverhuurbedrijf worden betaald.

 

U kunt uw boeking op EconomyBookings.com maken met creditcards Visa, MasterCard of American Express. Je hebt ook een creditcard nodig bij het ophalen om een ​​aanbetaling te doen.

Om uw boeking te annuleren, logt u in op “Mijn boekingen” en klikt u op Annuleren.

 

Ja, we bieden ook een “boekingsvoucher” aan, die extra flexibiliteit kan bieden wanneer de plannen van klanten onzeker blijven.

 

Dit is een unieke vouchercode die kan worden toegepast op toekomstige boekingen. De bon:

 • Zal gelijk zijn aan de volledige waarde van het in rekening gebrachte bedrag bij de eerste boeking
 • Is 24 maanden geldig vanaf de datum van uitgifte
 • Is van toepassing op elke autoverhuurlocatie en autoverhuurtype naar keuze
 • Kan meer dan één keer worden gebruikt in het geval dat het bedrag van de boekingsvoucher hoger is dan de waarde van uw volgende autohuurbetaling

Het hangt af van de algemene voorwaarden van het autoverhuurbedrijf. Voor sommige bedrijven kunnen een of meer extra bestuurders zijn inbegrepen in de autohuurprijs, voor andere kan er een extra vergoeding zijn voor elke extra bestuurder die aan de balie moet worden betaald. Alle chauffeurs dienen aanwezig te zijn bij de balie om de auto op te halen en dienen in het bezit te zijn van hun rijbewijs en paspoort.

 

Bij het ophalen moet een rijbewijs worden getoond. Minimaal een jaar rijervaring is vereist. De auto wordt niet aan u ter beschikking gesteld als uw rijbewijs is verlopen of voorlopig is. Wanneer u een auto in het buitenland huurt, heeft u in sommige landen een Internationaal Rijbewijs nodig (vaak Internationaal Rijbewijs genoemd). Houd er rekening mee dat een internationaal rijbewijs alleen geldig is in combinatie met uw geldige nationale rijbewijs. Controleer je voucher om te zien of je er een nodig hebt of niet.

 

In sommige gevallen kunnen er kosten rechtstreeks aan het autoverhuurbedrijf worden betaald, zoals luchthaventoeslag, overwinteringstoeslag, eenmalige toeslag, toeslag voor buiten kantooruren, grensoverschrijdende toeslag etc. Raadpleeg de algemene voorwaarden van uw huurauto voor meer informatie.

 

Voordat u het contract ondertekent en met uw huurauto wegrijdt, moet u even de tijd nemen om vertrouwd te raken met uw huurauto, brandstoftype en -peil, koplampen, gevarenzones, ruitenwissers, deursloten enz. te controleren. Zorg ervoor dat u krassen, deuken of eventuele andere schade in het bijzijn van een agent en vraag om deze vast te leggen. Het goede ding is om foto’s van de huurauto te maken voor het ophalen en na het inleveren, zodat er geen verwarring is over de staat van de auto bij het inleveren.

 

Yes, the car rental company requires a deposit temporarily blocked on main driver’s credit card to cover damages or theft during your rental. The deposit amount is held for the duration of the rental and will be unblocked within seven working days if you return the car undamaged at the end of the rental. If there are not enough funds available on main driver’s credit card to leave a deposit, the car rental company may refuse to provide you with the car. The counter staff may also insist you buy additional cover from them. This is a common practice among car rental companies.

 

Controleer de voorwaarden van de dekking voordat u de huurovereenkomst aan de balie ondertekent om te zien of iets is uitgesloten of beperkt. Standaardpolissen sluiten normaal gesproken details uit zoals voorruit, glas, wielen, banden, onderstel, interieur, persoonlijke bezittingen, evenals sleepkosten, off-road tijd en eventuele extra uitrusting zoals kinderzitjes en GPS-apparaten. Houd er rekening mee dat uw dekking ongeldig wordt door nalatigheid, verkeerd tanken of het schenden van de voorwaarden van de huurovereenkomst (bijvoorbeeld rijden onder invloed van alcohol of drugs).

 

De meest voorkomende aanvullende dekking is Super Collision Damage Waiver (SCDW). Volgens de algemene voorwaarden van het bedrijf kan een SCDW-polis die delen van de auto dekken die niet worden gedekt door de standaard Collision Damage Waiver-polis van het bedrijf, zoals ramen, wielen en banden, het eigen risico verminderen of het eigen risico op nul zetten, zodat u geen om een ​​borg achter te laten bij het ophalen of iets te betalen voor schade.

 

Wij bieden EconomyBookings.com Full Coverage-producten. Aan de balie blokkeert het autoverhuurbedrijf een borgsom op uw creditcard. In het geval dat de auto tijdens uw huur wordt beschadigd of gestolen, zal het autoverhuurbedrijf een bedrag inhouden op uw aanbetaling/eigen risico dat wordt terugbetaald door EconomyBookings.com zolang u Volledige Dekking heeft gekocht voordat u deze ophaalt. Houd er rekening mee dat het autoverhuurbedrijf niet weet dat de klant EconomyBookings.com Full Coverage heeft gekocht.

 

Ja, u moet nog steeds een borgsom achterlaten. EconomyBookings.com Full Coverage vergoedt een bedrag dat door het autoverhuurbedrijf op uw aanbetaling is ingehouden in het geval uw huurauto beschadigd of gestolen is.

 

Log in op “Mijn boekingen” en bekijk op elk moment de status van uw boeking. Wij bevestigen de meeste boekingen direct en uiterlijk binnen 48 uur. Als je binnen 48 uur geen bevestiging hebt ontvangen, nemen we contact met je op met de uitleg.

 

De prijs van uw huur wordt berekend op basis van de ophaal- en terugbrengtijden en data die in uw huurovereenkomst zijn vermeld. U krijgt geen geld terug voor ongebruikte tijd als u de auto laat ophaalt of eerder inlevert.

 

De mogelijke redenen waarvoor u rechtstreeks door het autoverhuurbedrijf in rekening wordt gebracht, worden gespecificeerd in uw autohuurovereenkomst, inclusief maar niet beperkt tot schade aan het voertuig, boetes, parkeerkaarten, extra’s, tankkosten. Als het autoverhuurbedrijf te veel in rekening heeft gebracht, ga dan naar het gedeelte “Contacten” op onze website en vul het formulier in door het onderwerp “Uw huur is voorbij en u heeft een vraag voor onze klantenservice” te selecteren en vervolgens “Te veel in rekening brengen door verhuur Bedrijf”.

 

U kunt een claim indienen en contact opnemen met ons ondersteuningsteam door naar het gedeelte ‘Contacten’ op onze website te gaan en het formulier in te vullen door het bijbehorende onderwerp te selecteren.

U kunt al uw boekingen (verleden, heden en toekomst) eenvoudig bekijken en beheren in uw account. Zoek het gedeelte “Mijn boekingen” bovenaan de startpagina van de EconomyBookings.com-website, klik erop, klik op “Aanmelden”, voer het e-mailadres en wachtwoord in dat u wilt gebruiken of uw boekingsnummer en klik vervolgens op Aanmelden /Registreer om een ​​account aan te maken. Verifieer uw account via een e-mail die u direct daarna ontvangt. Nu ben je klaar om in te loggen, je profiel te bewerken en je boekingen te beheren.

Deze service wordt op sommige locaties door sommige autoverhuurbedrijven aangeboden en brengt een extra vergoeding met zich mee. Als u de auto buiten kantooruren wilt ophalen of inleveren, dient u dit vooraf aan het bedrijf te laten weten.

 

Gelieve ons hierover zo spoedig mogelijk per e-mail of telefoon te informeren. Het kan ook handig zijn om ons vooraf uw vluchtgegevens door te geven: het autoverhuurbedrijf is op de hoogte van vluchtwijzigingen en kan de auto maximaal een uur vasthouden. EconomyBookings.com neemt geen verantwoordelijkheid voor verlies, schade of wijzigingen van plannen veroorzaakt door de reden dat uw vlucht is vertraagd of geannuleerd.

 

Huur Een Auto

Het besturen van uw eigen auto of een auto van de zaak is handig voor korte afstanden binnen uw stad, maar wanneer u een andere stad bezoekt of als u een lange afstand moet afleggen, is het huren van een goedkope auto de enige haalbare optie.

Reisgidsen

Veilig en plezierig reizen begint bij een goede voorbereiding van uw reis. Met onze gidsen ben je helemaal voorbereid.

Las Vegas Tourist Guide

Las Vegas Reisgids

Las Vegas Toeristische Gids Klaar voor een beetje plezier voor volwassenen? Denk aan een paar dagen of zelfs een paar weken in Las Vegas. Las

Read More »
Amsterdam Tourist Guide

Amsterdam Reisgids

Amsterdam Reisgids Amsterdam staat ook bekend als een toevluchtsoord voor hippies. Sindsdien is het uitgegroeid tot een grotere economie en een succesvol kosmopolitisch zakencentrum. Het

Read More »