Top 10 toeristische attracties in het Sonoma Wine Country, Californië

Top 10 toeristische attracties in het Sonoma Wine Country Californie
  1. Wees een pionier in Fort Ross State Park

Deze historische nederzetting dateert uit 1812, toen het een belangrijke handelspost was die hielp om vitale voedselvoorraden naar de pioniersgemeenschappen in Alaska te sturen. Breng zeker een bezoek aan de kapel en het Rothey House, een van de weinige overgebleven originele bouwwerken. Ze hebben ook de blokhutten en palissaden gereconstrueerd om bezoekers een kans te geven om een ​​”gevoel” te krijgen van het leven in het vroege Amerika.

  1. Bezoek Lake Sonoma, Healdsburg

Lake Sonoma heeft voor elk wat wils: gezinnen, stellen of zelfs individuen die op zoek zijn naar een paar uur serene eenzaamheid. Je kunt wandelen, zwemmen, op een boot of paard rijden, jagen en zelfs een kamp opzetten.

Er is bijna 17.700 hectare te verkennen, vol met paden en bosjes vol eiken, madronen, elzen, sequoia’s en laurierbomen. Deze omringen het meer en de omliggende heuvels en zitten vol met verbazingwekkende dieren in het wild – herten, konijnen, vogels en een van Amerika’s bedreigde diersoorten, de slechtvalk. In het vroege voorjaar en de zomer is de bosbodem bedekt met wilde bloemen in alle kleuren.

Breng een picknickmand en een camera mee – dit is een plek die je niet mag missen.

  1. Ervaar een Scenic Air Tour “Boven Californië”

Ervaar Californië vanuit een heel ander perspectief – vanuit de lucht! Deze geweldige luchttours nemen je mee door het beroemde Sonoma en Napa Wine Country – door wijngaarden en valleien, over de bergtoppen en het kabbelende water van de Pacifische kust. Je krijgt zelfs plaatsen te zien die alleen per vliegtuig toegankelijk zijn (en stel je voor wat voor soort foto’s je kunt maken!).

Alle piloten zijn FAA-gecertificeerd en geven een geïnformeerd en interessant commentaar op de geschiedenis, geografie en ecosystemen van de regio. Echt een “Experience of a Lifetime” die je voor altijd zult onthouden.

  1. Vaar langs de beroemde snelweg van Amerika. 1

Ze noemen dit niet voor niets American Road. De staatsroute van Californië, Highway 1, voert bezoekers langs een van ’s werelds langste kustlijnen. Geniet mijl na mijl van uitzicht op de oceaan, een verfrissend briesje en een heldere, blauwe lucht. Strek vervolgens uw benen op een van de vele gouden stranden. Duik het water in, werk aan dat kleurtje of luier in de schaduw met een koud drankje en een goed hoekje.

  1. “Ooh en Aah” bij The Old Faithful Geyser

Zie geisers als natuurlijk terugkerende stoombaden. Deze stenen kegels wierpen een kokende fontein van water tot 75 voet de lucht in. De meeste puistjes zijn echter onregelmatig en onvoorspelbaar – slechts drie in de wereld hebben daadwerkelijk constante, voorspelbare uitbarstingen.

Een ervan is te vinden in Calistoga. Deze Old Faithful barst elke 20 tot 30 minuten uit, hoewel regenval ervoor kan zorgen dat hij vaker “waait”, maar met minder intensiteit. Bezoekers zeggen dat het een “geweldige ervaring” is die elke keer ooh’s en aah’s trekt. Pak een picknicklunch in en pak een tafel bij de geiser.

  1. Wees een boer voor een dag op “Sonoma County Farm Trails”

Een dag lang kun je ervaren hoe je een dag boer bent: bessen plukken, de schapen en lama’s voeren en in appels bijten die een paar minuten eerder van de takken waren geplukt. U kunt gratis wandelkaarten krijgen die u door verschillende boerderijen, brouwerijen, kaasfabrieken en wijnmakerijen leiden. Groenten en fruit kun je ook rechtstreeks bij de boer kopen.

U kunt zich ook aanmelden voor de Gravenstein Apple Fair die elk jaar van 11 tot 12 augustus wordt gehouden. Ga voor meer informatie naar www.farmtrails.org

  1. Geniet van Ferrari Carano Winery

In slechts 2 decennia was de wijnmakerij Ferrari-Carano een van Amerika’s toonaangevende producenten van wijnen van wereldklasse geworden. U kunt van maandag tot en met zaterdag een wijnproeverij plannen en gebruikmaken van een van de verschillende leuke maar informatieve programma’s. Proef verschillende jaargangen, gecombineerd met kaas, chocolade en gedroogd fruit.

Test je “geurgeheugen”. Ontdek hoe je wijn combineert met verschillende gerechten. Of vraag een rondleiding op maat aan (alleen op afspraak).

  1. Bezoek Ancient Redwood Trees in Petrified Forest, Calistoga

Geologen zeggen dat het Versteende Woud in Calistoga een van ’s werelds beste fossiele bossen heeft. Deze oude sequoia’s werden begraven onder tonnen vulkanische as, waardoor het leven bevroor zoals het 3000 jaar geleden was. Dus als je door het bos loopt, loop je letterlijk terug in de tijd – je ziet insecten en dieren (sommige zijn nu uitgestorven), oude bladeren veranderden in steen, gevangen halverwege de vacht.

Het park is bezaaid met wegwijzers die belangrijke fossielen en geologie uitleggen. Aan het einde van de 20 minuten durende rondleiding kunnen bezoekers ontspannen in de picknickplaats.

  1. Ga op Wild Safari bij “Safari West Animals”

Dit unieke natuurreservaat van 400 hectare herbergt meer dan 400 dieren en vogels, waarvan sommige met uitsterven worden bedreigd. Er zijn zebra’s, giraffen, lemuren, verschillende katten en nog veel, veel meer. Geweldig voor gezinnen en alle natuurliefhebbers, het is de dichtstbijzijnde mensen die een “Afrikaans reservaat” kunnen bereiken op Amerikaanse bodem.

De rondleidingen duren elk drie uur en worden geleid door een ervaren natuuronderzoeker. Bezoekers zijn ook vrij om op hun gemak het binnenterrein te verkennen, waar ze vrienden kunnen maken met vriendelijke dieren zoals giraffen en geld, en kunnen genieten van de muziek van de vogels in de openluchtvolière.

  1. Kom ‘hallo’ zeggen tegen Snoopy in het Charles M Schulz Museum

De wereld heeft veel te danken aan Charles M. Schultz, de maker van de geliefde strip Peanuts. Zijn beminnelijke personages waren niet alleen grappig, maar vaak ook ongelooflijk filosofisch – van de existentiële angst van Charlie Brown tot de zorgeloze geest van Snoopy.

De beste vrienden en familie van Charles Schultz richtten in 2002 het Schultz-museum op, in het hart van zijn geboorteplaats Sonoma County. De collecties omvatten meer dan 6.000 tekeningen, voorbeelden van thematisch werk van 1950 tot 2000 en onschatbare voorlopige schetsen voor Peanuts.

Rechtstreekse vluchten rechtstreeks naar het hart van de Wine Country zijn nu beschikbaar op niemand minder dan de Charles M. Schulz Sonoma County Airport. De luchthaven kreeg onlangs een nieuwe naam om hulde te brengen aan de lokale kunstenaar.